Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og optimere sitet. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Påkrævede cookies

De påkrævede cookies er nødvendige for, at websitet kan levere de ydelser du efterspørger. Disse cookies sættes af websitet og bruges f.eks. til at genkende dig, når du bevæger dig rundt på siden og huske om du er logget ind. Denne type af cookies slettes automatisk, når du lukker din browser.

Præference-cookies

Præference cookies bruges til at huske dine præferencer på websitet, såsom sprog eller valg, der gør navigationen nemmere. Disse cookies sættes af websitet og deres formål er at forbedre brugeroplevelsen på websitet. Præference cookies gemmes på din computer og udløber når du forlader sitet.

Analyse-cookies

WEB-STAT Analyse cookies bruges til indsamling af besøgsstatistik. Disse cookies indsamler informationer om din brug af websitet, herunder din IP-adresse.
Her er en liste over de cookies, som web-stat bruger:
Wtslv_2474: tidsstempel for dit sidste besøg / bruges til at genkende gentagelsesbesøg / udløb: udløber ikke.
Wtsid_2474: sessionID til dit aktuelle besøg / brugt, så vi kan tælle alle sidevisningerne under et enkelt ‘session-id’ / udløb: 30 minutter.
Wtsso_2474: tidsstempel for sidste side vist / bruges til at bestemme, om en sidevisning er en del af det aktuelle besøg / udløb: 30 minutter.
Wix_2474: Navn på sidste side indlæst / bruges til at forhindre, at der tælles dobbeltklik / udløb: 30 minutter.
Web-stat cookies and trafikdata, som jeg indsamler bliver ikke delt med andre.

Sikkerheds-cookies

Wordfence: Wordfence er et sikkerhedsprogram som samler IP-adresser og cookies fra besøgende på websitet for at beskytte mod eventuelle hacker-angreb. Udløb: 24 timer.

Personoplysninger
Personoplysninger er alle informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter websitet indsamler og behandles en række sådanne informationer.
På websitet lagres følgende personoplysning, hvis du benytter kontaktformularen for at sende mig en besked:

– navn
– email adresse
– din besked

Formålet med indsamlingen af oplysningeren er at give dig mulighed for at komme i direkte mailkontakt med mig. Jeg modtager din besked som en privat mail, hvoraf din indtastede afsenderinformation fremgår. Når du indtaster data i kontaktformularen giver du automatisk samtykke til, at jeg må kontakte dig / svare dig på samme måde, som hvis du sendte mig en privat mail.
De indtastede data lagres, indtil jeg selv sletter dem.
Dit navn og din mailadresse lagres IKKE til brug for nyhedsbrev eller markedsføring.

Sikkerhed

Jeg har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Jeg anvender udelukkende oplysningerne til at optimere sitet, så du får den bedst mulige brugeroplevelse, og for at give dig mulighed for at komme i direkte kontakt med mig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske pr. mail til aneriel@mail.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Ane Riel
Mail: aneriel@mail.dk
Website: https://aneriel.dk

Pin It on Pinterest

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk