urværk

NY ROMAN – udkommer 3. juni

Tiden er ved at rinde ud for Alma. Nu forbereder hun sig på at gå i stå sammen med det bornholmerur, som har fulgt hende igennem et langt livs sorger og glæder.

Et uventet møde med en lille dreng puster nyt liv i den gamle kone, og samtidig ruskes der op i mindet om ægtemanden Otto og det, der skete med ham.

Kun Alma kender sandheden, og den kan hun ikke altid huske.

Udkommer den 3. juni 2021 på Lindhardt og Ringhof
Pressekontakt: Gyrith Ravn [email protected]

Alma, tiden og kærligheden

En poetisk roman om at elske på trods – og leve på lånt tid

URVÆRK er Ane Riels  fjerde roman. Den er en kærlig skildring af et menneske, som forsøger at finde en fredfyldt afslutning på et langt liv.

Handlingen foregår i en flække et sted i Jylland i slutningen af 1980’erne. Her sidder den gamle og døve Alma i sit lille hus for enden af en blind vej og kæmper med såvel gigt som en flakkende erindring. Selvom hun forsøger at holde visse minder på afstand, forstår man, at ægteskabet med urmageren Otto ikke har været helt let, navnlig ikke til sidst.

Nu lever Alma i al stilfærdighed med sit bornholmerur. Men inde bag urets rolige tikken gemmer sig en nøgle til et drama. Og gradvist afdækkes det, hvad det var, der skete med den mand, Alma elskede så højt. Hvad det var, der skete med dem.

Bagsiden af romanen Urværk

Der er meget, Alma må forsøge at forlige sig med, før hun er færdig med at leve. Fortrydelserne står i kø, og visse ting er svære at tilgive. Dertil er der de fremmede, som gør hende bange med deres ubudne besøg.

Og tiden, som ikke længere er til at stole på. 

Et venskab med en lille dreng vender op og ned på det hele. Imens viger vinterens mørke og kulde lige så stille for forårets lys og varme … Det er ikke helt slut endnu.

Haren sad med siden til Alma og stirrede uafladeligt på et punkt i det fjerne. På noget, hun ikke kunne se fra sin plads ved vinduet. Måske var der ingenting. Måske sad den bare og spejdede som hun. Efter et eller andet. En anden hare, måske. 

Portræt billede af forfatteren af Urværk - Ane Riel

Se side/top-menuen for yderligere info vedr. forfatterskabet, priser, pressemateriale, galleri, kontakt etc.

Arrangører, som er interesserede i et FOREDRAG om Urværk, bedes se punktet TIL PRESSE OG ARRANGØRER.

For domestic and dramatization rights, please contact Lars Ringhof lars(at)ringhof.dk at Lars Ringhof Agency.

For foreign rights queries, please contact Sophia Hersi Smith sophia(at)cphla.dk at Copenhagen Literary Agency.

Pin It on Pinterest