Webdesign

Hjemmeside til forfatter Ane Riel

Hej

Jeg hedder Rikke Ekelund, og jeg har udviklet og designet denne hjemmeside i samarbejde med Ane Riel.

Siden 2017 har jeg arbejdet som freelance webdesigner. Lige så længe har jeg konstant været Ane Riel-romansulten. Denne store appetit opstod, efter jeg havde læst Anes første roman ’Slagteren i Liseleje’.

Da jeg læste Anes anden roman ’Harpiks’, tænkte jeg for anden gang: ”Hvem i al verden er den dame, der skriver så fantastisk og skaber så langt ude historier? Hende må jeg vide mere om”.

Så mig til tasterne på Google, hvor jeg fandt Anes første hjemmeside, som dengang var …  Ja, den var ikke mobilvenlig, kan man sige.

Derfor foretog jeg mit første og eneste ‘kold kanvas opkald’ nogensinde. Det viste sig, at Ane godt var klar over, at hendes gamle hjemmeside trængte til en efterfølger. Vi blev enige om at indlede samarbejdet, som resulterede i denne hjemmeside, som Ane selv passer og opdaterer med mig som livline.

Designet har modtaget ros og anerkendelse fra flere kanter. I dette eksempel er den udnævnt til at være blandt de 25 bedste forfatterhjemmesider. Her er nogle flere anerkendelser, som vi er meget stolte af.

Fra min pind i Birkerød, hjælper jeg individer og virksomheder i hele Danmark med at skabe smukke og brugervenlige hjemmesider, som de skovler kunder ind med.

Herunder ser du nogle eksempler, som  indeholder Hanne-Vibeke Holsts, Elsebeth Egholms, Kira Messels og Rie Helmers hjemmesider. Se flere og andre hjemmesidetyper på min hjemmeside

Forfatter Elsebeth Egholms hjemmeside
Hjemmeside til forsikringsselskab

Pin It on Pinterest